Dakwerken

Dakwerken

Platte daken

De plaatsing van uw plat dak gebeurt met de beste materialen. Wij kiezen ofwel voor roofing  of EPDM op maat. Beide materialen zijn kwalitatief en duurzaam. We informeren u graag over de specifieke eigenschappen van elk materiaal en helpen u zo om een optimale keuze te maken.

Hellende daken

Ook voor het vernieuwen of herstellen van uw hellend dak kan u vertrouwen op Roofalert. Een hellend dak van topkwaliteit, dat vindt u bij ons. 

U heeft de keuze uit verschillende soorten dakbedekking:

  • Keramische pannen: dit zijn kleien pannen die sterk, duurzaam en vormvast zijn. Ze zijn verkrijgbaar in alle vormen en kleuren. 
  • Tegelpannen: dit zijn vlakke pannen zonder golving die uw woning een strak uitzicht geven en bijzonder duurzaam zijn. 
  • Leien: u kunt opteren voor natuur- of kunstleien. Natuurleien zijn afkomstig uit rotsgesteente, dus ze zijn duurzaam en esthetisch mooi. Ze zijn niet poreus, niet brandbaar en verkleuren niet. Kunstleien, gemaakt uit vezelcement, bieden ongeveer dezelfde mogelijkheden maar zijn budgetvriendelijker.

Onderhoud

Uiteraard staat RoofAlert ook paraat voor het onderhoud van uw dak. Van een nazicht tot het proper maken of uitkuisen van uw goten, geen klus is ons te klein.